Kontaktirajte nas

Stupite u kontakt sa WSET Akademijom

Telefon

WhatsApp / Viber

Email

Odgovorit ćemo u najkraćem roku!

Adresa

Ulica Ćire Truhelke 21,
10000 Zagreb, Hrvatska

Jelena Beštak Šunjić

 Jelena je zadužena za WAC website, organizaciju predavanja i sve vaše prijave, mailove i pozive. Stoji na raspolaganju za sve upite vezano uz WSET edukaciju i suradnju.

Vina i putovanja su oduvijek njena velika strast. Položila je L1&2 Award in Wines, odslušala L3 & L1 Award in Spirits. Strastveni je trkač i triatlonac. Pamti svoj prvi (od mnogih) istrčani maraton  i to onaj najluđi vinski – Marathon des Châteaux du Médoc. Nakon 15 godina života u Londonu, bacila je sidro nazad u Hrvatsku i ponosna je biti dijelom Wine Academy Croatia tima.

Postoji samo jedan zakon pijenja: bilo kada, bilo gdje i bilo kako. Ozbiljnom vremenu, ozbiljnom čovjeku i ozbiljnom narodu to je sasvim dovoljno.  (Béla Hamvas, Filozofija vina)

Martina Mabe Stojišić

Mabe je zadužena za marketing i vođenje društvenih mreža za Wine Academy Croatia. Veliki je zaljubljenik u vina te ima položene levele 1, 2 i 3 WSET Award in Wines. Na levelu 3 bila je prva i jedina hrvatska stipendistica International Wine Challenge-a iz Londona.

Također ljubiteljica je jakih alkoholnih pića, posebno whiskyja, te je završila Level 1 Award in Spirits i studentica je prve generacije Level 2 Award in Spirits koju organizira Wine Academy Croatia.

Popunite kontakt obrazac

i ostavite Vaše osobne podatke.